CENOVNIK PVC STOLARIJE

Cenovnik PVC stolarije

Cenovnik pvc stolarije

Cenovnik PVC stolarije koji mozete preuzeti, pre svega vam omogućava da sami formirate okvirne cene pvc stolarije po meri i želji, dakle cene su date sa uračunatom ugradnjom.

Naravno najbolje je direktno nam se obratiti. Kontaktirajte nas ili pošaljite vašu ponudu na našu mail adresu portanspvc@gmail.com

NAJBOLJI ODNOS CENE I KVALITETA

Večita je dilema da li je bolja jeftina ili skupa  PVC stolarija. Da li uštedeti  novac i izabrati jeftinije PVC prozore ili da cena ne bude primaran faktor pri odabiru PVC stolarije?
Dakle možete pomisliti, bolje razliku u ceni PVC prozora da potrošim na nešto drugo. Možda bi to i bilo u redu, u slučaju da se PVC prozori menjaju svakih 5 godina.

 

ŠTA ČINI RAZLIKU U CENI 

Proces izrade pvc prozora je vrlo sličan i troškovi izrade su približno isti nevezano za odabir PVC profila.

ŠTA UTIČE NA CENOVNIK PVC STROLARIJE ?

– Okovi i kvalitetna stakla proizvođača podjednako koštaju.
– Ljudski rad, troškovi električne energije, amortizacija mašina i gorivo opet imaju približno jednake troškove, i onda se logično postavlja pitanje odakle tolika razlika u cenama PVC stolarije?

Jedini logičan zaključak de se uštede vrše na štetu kvaliteta materijala od kojih se ugrađuju u PVC stolariju.

Tržište je preplavila PVC stolarija sumnjivih proizvođača, koji se predstavljaju kao nemački ili austrijski, a proizvode se najčešće u Turskoj, Kini ili sl.
PVC stolarija koja se prodaje na stovarištima ne ispunjava nikakve standarde, kako države Srbije tako ni  Evropske unije.

Naša PVC stolarija je sertifikovana , pvc profili  sadrže aditive koji produžavaju vek prozora, pružaju stabilnost same smese od koje se PVC profil izrađuje.

 

OKOV

-Prvi pokazatelj kvaliteta PVC stolarije je okov, odnosno mehanizam. Prvi problem se pojavljuje pri otvaranju i zatvaranju PVC prozora zahvaljujući lošem kvalitetu mehanizama.
– Okovi na PVC prozorima imaju standard po kojima se proizvode.

Čelični elementi koji se koriste u izradi ovih okova za PVC prozore se rade od tanjeg čelika za 40%, lošijeg kvaliteta, elastičnosti i površinske zaštite.
Zbog svega ovoga okov češće puca i češće se kvari.

PVC stolarija se kupuje jednom, nemojte se igrati sa neproverenim markama i sumljivim firmama.

PVC stolarija je skupa stvar da bi se igrali pri odabiru iste.

CENOVNIK PVC STOLARIJE PORTA PVC d.o.o.

Cenovnik pvc stolarije

 

 

 

cenovnik pvc stolarije trokrilni prozor

 

 

 

 

Cenovnik pvc stolarije