Trakaste zavese

Trakaste zavese su proizvod namenjen kako za stambene tako i za poslovne prostore. Ugao pod kojim se trake mogu podešavati, omogućava regulisanje svetlosti, koja se propušta u prstoriju . Trake imaju mogućnost okretanja oko svoje ose,  u zavisnosti od toga da li su trake delimično ili potpuno zatvorene.
Prednost trakastih zavesa je u tome sto imaju mehanizam lak za upravljanje i veliki izbor boja, platna i dezena koji se lako uklapaju u svaki prostor, i pružaju modernu zamenu za klasične zavese.

Jednostavnost i elegancija je ono što se vezuje za trakaste zavese, i prostorije u kojima se nalaze. Širine traka su 127mm koje se najčešće koriste za poslovne prostore i od 89mm čija je prednost manje zauzimanje prostora kod rotacije platna i češće se koriste u stambenim objektima.
Platna su od materujala zastićene specijalnim premazom, antistaticka i ne gube boju, pogodna za lako održavanje – dovoljno je samo povremeno usisavanje ili prebrisati vlažnom krpom.

Trakaste zavese se lako održavaju

Mi vam nudimo široki asortiman trakastih zavesa

Trakaste zavese CENA

Cena trakastih zavesa određuje platno koje odaberete, u cenu je uračunato merenje, kao i montaža.

Prema specifičnosti vaše prostorije možete odabrati pogodano upravljanje trakastih zavesa. One se lako prikupljaju u različitim pravcima, u zavisnosti od želje.

Odaberite vama odgovarajuću šemu: Upravljanje levo – desno / sakupljanje od centra / sakupljanje ka centru

porta pvc novi sad trakaste zavese upravljanje
  • Zavesa dostupna u lamelama 89 mm i 127 mm
  • Lake za rukovanje i podesavanje propustanja svetlosti.
  • Mogućnost montaže trakaste zavese na zid i plafon