Cenovnik pvc stolarije

cenovnik pvc prozora i vrata cena cene pvc novi sad kvalitet

Cenovnik PVC stolarije koji mozete preuzeti, pre svega vam omogućava da sami formirate okvirne cene pvc stolarije po meri i želji, dakle cene su date sa uračunatom ugradnjom.

Naravno, najbolje je direktno nam se obratiti. Kontaktirajte nas , tako što ćete nam poslati dimenzije Vaših prozora, naznačite nam šta je potrebno da uključimo u cenu (roletne, podprozorske klupice, komarnike), sve pošaljite na našu mail adresu info@porta-pvc.com ili portanspvc@gmail.com, našu ponudu ćemo Vam proslediti u najkraćem roku.

Najbolji odnos cene i kvaliteta

Večita je dilema da li je bolja jeftina ili skupa  PVC stolarija. Da li uštedeti  novac i izabrati jeftinije PVC prozore ili da cena ne bude primaran faktor pri odabiru PVC stolarije?

Dakle možete pomisliti, bolje razliku u ceni PVC prozora da potrošim na nešto drugo. Možda bi to i bilo u redu u slučaju da se PVC prozori menjaju svakih 5 godina.

šta čini razliku u ceni?

Proces izrade pvc prozora je vrlo sličan i troškovi izrade su približno isti nevezano za odabir PVC profila. pvc stolarija

ŠTA UTIČE NA CENOVNIK PVC STROLARIJE ?

– Okovi i kvalitetna stakla proizvođača podjednako koštaju.
– Ljudski rad, troškovi električne energije, amortizacija mašina i gorivo opet imaju približno jednake troškove, i onda se logično postavlja pitanje odakle tolika razlika u cenama PVC stolarije?

Jedini logičan zaključak de se uštede vrše na štetu kvaliteta materijala od kojih se ugrađuju u PVC stolariju.

Tržište je preplavila PVC stolarija sumnjivih proizvođača, koji se predstavljaju kao nemački ili austrijski, a proizvode se najčešće u Turskoj, Kini ili sl.
PVC stolarija koja se prodaje na stovarištima ne ispunjava nikakve standarde, kako države Srbije tako ni  Evropske unije.

Naša PVC stolarija je sertifikovana , pvc profili  sadrže aditive koji produžavaju vek prozora, pružaju stabilnost same smese od koje se PVC profil izrađuje.

Okovi

-Prvi pokazatelj kvaliteta PVC stolarije je okov, odnosno mehanizam. Prvi problem se pojavljuje pri otvaranju i zatvaranju PVC prozora zahvaljujući lošem kvalitetu mehanizama.
– Okovi na PVC prozorima imaju standard po kojima se proizvode.

Čelični elementi koji se koriste u izradi ovih okova za PVC prozore se rade od tanjeg čelika za 40%, lošijeg kvaliteta, elastičnosti i površinske zaštite.
Zbog svega ovoga okov češće puca i češće se kvari.

 

PVC stolarija se kupuje jednom, nemojte se igrati sa neproverenim markama i sumljivim firmama.

PVC stolarija je skupa stvar da bi se igrali pri odabiru iste.

obaveštenje

Poštovani saradnici, usled aktuelne situacije, nedostatka sirovina na svetskom tržištu i ne zapamćenog poremećaja tržišta, Porta pvc d.o.o. trenutno nije u mogućnost da garantuje aktuelan cenovnik.
Molimo Vas da informacije o cenama potražite preko kontakt forme ili direktno na mail adrese: portanspvc@gmail.com ili na telefon: 069/774-754
Porta pvc d.o.o. se i dalje trudi da bude jedinstvena po kvalitetu proizvoda i usluga kao i sa najkraćim rokovima od sklapanja ugovora do realizacije posla.