O nama

porta pvc d.o.o

Porta PVC  D.O.O. Vam nudi kvalitet koji je posebno bitan od strane kupaca, shodno tome,  želimo da se merimo sa najvišim standardima. Ključ naseg uspeha je kvalitetna pvc stolarija renomiranog proizvođača TROCAL , takođe brinemo i o montaži, što sve zajedno vodi do poverenja i kvelitetne saradnje naših klijenata i nas.

Nudimo isključivo vrhunske prozore, kvalitetnih profila.

Ukoliko držite do udobnosti u Vašem domu, koja odiše toplinom i tišinom, na pravom ste mestu. Naši prozori omogućavaju maksimalnu energetsku efikasnost, komfor, uštedu i visoku estetiku.

Kvalitet usluge

Za naše klijente samo najbolje je dovoljno dobro.
Naši proizvodi su proizvedeni po evropskim standardima u Evropi, i mogu se meriti sa najvišim  kvalitetom. Svi proizvodi su sertifikovani I imaju garanciju.

Veoma bitna stvar o kojoj treba voditi računa je ugradnje PVC sistema, gde je sam proces montaže veoma bitan, kako ne bi dolazilo do toplotnih gubitaka na samim spojevima, između objekta i PVC prozorskih sistema. Uz naše stručne montere bićete sigurni da je montaža izvršena stručno i kvalitetno, što dovodi do maksimalne iskorišćenosti termo potencijala PVC stolarije.
Naš cilj je da nam korisnici postaju prijatelji, sto je osnov za dugo i uspešno poslovanje. Dakle Vas uspeh je naš uspeh I obratno.

Zašto se odlučiti za portu pvc d.o.o?

  • Kupac nam je uvek na prvom mestu
  • Stručnost i savetovanje za izbor pravog rešenja
  • Iskusni majstori
  • Kvalitetna ugradnja PVC stolarije

PVC STOLARIJA NOVI SAD – TROCAL

Nudimo Vam širok spektar različitih sistema i dizajna, uz mogućnost potpune prilagodljivosti Vašim individualnim potrebama.

porta pvc vam nudi:

Pogledajte naš cenovnik