Zebra zavese

Zebra zavese predstavljaju moderan i praktičan sistem zaštite od sunca i toplote koji se primenjuje u savremenoj arhitekturi. Jedostavan dizajn i svedene linije čine ih vrlo efektnim i neophodnim detaljem u svakom enterijeru. 

“Dan i noć” zavese su najsavremeniji proizvod koji će svojim izgledom i elegantnošću dati Vašem domu ili poslovnom prostoru drugu dimenziju.Asortiman obuhvata više vrsta ZEBRA zavesa koje mogu zadovoljiti potrebe različitih kategorija kupaca. Prednost ovog sistema je što može pružiti potpuni komfor pri regulaciji svetlosti, izborom željenog mehanizma pokretanja, i adekvatnog platna. Mogu biti različite prozračnosti, a u zavisnosti od materijala od kojih se izrađuju, mogu se koristiti za umanjenje temperature u prostoriji, kao i za potpuno zamračenje prostora.Rolo zavese izrađuju se od tekstila, 100% poliester, poliester i PVC ili fiberglas. Tkanine su antistatičke i veoma su lake za održavanje. Omogućavaju zatamnjivanje prostora različitog intenziteta, nude širok izbor boja i dezena.

Zebra zavese možemo podeliti u više grupa:

ZEBRA ZAVESE ELEGANT

porta pvc novi sad zebra zavese elegant

ZEBRA ZAVESE MOTIVI

porta pvc novi sad zebra zavese motivi

ZEBRA ZAVESE FANTASY

porta pvc novi sad zebra zavese fantasy

Montaža zavesa je obezbeđena svakom kupcu, uračunata je u cenu, kao i izlazak za uzimanje  mera. Modele zebra zavesa možete pogledati u salonu  Porta PVC d.o.o., ul. Futoški put 5, Novi Sad.