Zebra zavese predstavljaju moderan i praktičan sistem zaštite od sunca i toplote koji se primenjuje u savremenoj arhitekturi. Jedostavan dizajn i svedene linije čine ih vrlo efektnim i neophodnim detaljem u svakom enterijeru. 

“Dan i noć” zavese su najsavremeniji proizvod koji će svojim izgledom i elegantnošću dati Vašem domu ili poslovnom prostoru drugu dimenziju.Asortiman obuhvata više vrsta ZEBRA zavesa koje mogu zadovoljiti potrebe različitih kategorija kupaca. Prednost ovog sistema je što može pružiti potpuni komfor pri regulaciji svetlosti, izborom željenog mehanizma pokretanja, i adekvatnog platna. Mogu biti različite prozračnosti, a u zavisnosti od materijala od kojih se izrađuju, mogu se koristiti za umanjenje temperature u prostoriji, kao i za potpuno zamračenje prostora.Rolo zavese izrađuju se od tekstila, 100% poliester, poliester i PVC ili fiberglas. Tkanine su antistatičke i veoma su lake za održavanje. Omogućavaju zatamnjivanje prostora različitog intenziteta, nude širok izbor boja i dezena.

 Zebra  zavese možemo podeliti u više grupa:

 

rolo elegant dan i noć zavese novi sad

ZEBRA zavese ELEGANT dan i noć – (sa kutijom i vođicom), pogodna za montiranje na krilima prozora sa dvoosnim otvaranjem, Komplet (aluminijumski i plastični delovi) nudimo u 6 boja: bela, braon, zlatni hrast, orah, planinski bor, mahagoni. Vođice mogu da se montiraju preko lajsni za stakla pod nagibom, kao i preko oblih lajsni za stakla. Mogućnost motanja u kutiju do 160cm

Rolo zavese Novi Sad zebre

ZEBRA zavese MOTIVI dan i noć – (sa kutijom), mogućnost izrade 220 cm širine 280 cm visine kompletno namotavanje u kutiju. Velik izbor platna, kutija je dostupna u beloj boji i može se montirati na zid i plafon.

zebra-fantasy

ZEBRA zavese FANTASY dan i noć – (Prestige sa kutijom i Standard bez kutije), pogodne za ugradnju na plafon, zid ili prozorsko krilo. Izuzetno elegantne i neodoljive obezbedjuju blago ili potpuno zatamnjenje.

OSVEŽITE VAŠ ENTERIJER, PRAKTICNIM, KAO I DEKORATIVNIM ZEBRA ZAVESAMA.

 

Montaža zavesa je obezbeđena svakom kupcu, uračunata je u cenu, kao i izlazak za uzimanje  mera. Modele zebra zavesa možete pogledati u salonu  Porta PVC d.o.o., ul. Futoški put 5, Novi Sad.