Rolo komarnici

porta pvc novi sad rolo komarnik
 • Rolo komarnici pružaju ekonomičnu, sigurnu i funkcionalnu zaštitu od komaraca i drugih insekata. Otporni su na različite spoljašnje uticaje, obezbeđuju maksimalan protok svetlosti i vazduha, lako se ugradjuju i lako se po potrebi demontiraju.

  Rolo komarnici su izrađeni od aluminijumskih profila sa završnom aluminijumskom lajsnom kao način zatvaranja izuzetnog kvaliteta. Porta rolo komarnici ne sadrži plastične kukice za zatvaranje koje su podložne pucanju, lomljenju i otpadanju.

  Prednosti rolo komarnika:

  • jednostavna ugradnja
  • jednostavno podizanje i spuštanje
  • dug rok trajanja
  • mrežica od staklenih vlakana presvučena PVC materijalom sa UV zašitom otpornom na sunce (fiberglass)
  • montira se sa spoljašnje strane prozora direktno na štok

  Za ugradnju Porta rolo komarnika potrebna su samo četiri šrafa koja se šrafe na tačno predvidjenom mestu bez potrebe za dodatnim bušenjem profila. Komarnici

  Porta pvc d.o.o. vam nudi izuzetno kvalitne rolo komarnike sa brzim rokom izrade. Na stanju uvek podržavamo al profile u beloj ,braon RAL 8017 i antracit sivoj RAL 7016 boji. Rolo komarnici

  Rolo komarnike možete poručiti sa našom uslugom izlaska na teren, uzimanjem mera i montažom ili jednostavno pošaljite nam zahtev za izradu rolo komarnika bez dodatnih usluga i uštedite po sistemu ugradi sam.

  Komarnike poručene po sistemu ugradi sam šalju se kurirskom službom.

  Rolo komarinici sa uslugom izlaska na teren, uzimanjem mera i montažom možete kupiti po ceni od 35€, ukoliko se odlučite za sistem bez montaže rolo komarnike možete kupiti po ceni od 29€ /1m2. (Uštedite do 1000 din po komarniku)

  komarnici, komarnici

  Cene su sa uračunatim PDV-om, izražene u evrima, a plaćanje je po srednjem kursu Unicredit banke

  Minimalna obračunska mera je 1 m2

  komarnici , komarnici, komarnici