PVC PROZORI TROCAL

  Пвц прозори Троцал

Порта пвц доо вам нуди системе реномеираног немачког произвођача групе Профине

Неко мора бити први

ПВЦ СТОЛАРИЈА ТРОЦАЛ

Прошло је више од пола века од прве серијске производње ПВЦ прозора у свету,  ТРОЦАЛ- а из 1954 године. Од тада ТРОЦАЛ стално потврђује своју позицију водећег иноватора на тржишту ПВЦ прозора и врата на глобалној разини ...

ТРОЦАЛ   се сматра пиониром у сектору производње прозора. Пре више од педесет година, ТРОЦАЛ је први у ПВЦ-у избацио серијски прозора производње.

Немачки ПВЦ прозори Троцал имају изузетне карактеристике и врхунске квалитете и посебно долазе до изражаја када је у питању енергетска ефикасност. ПВЦ столарија (профили) идеално дихтују, смањују потребу за додатним грејањем зимовања и хладјења током лета, чиме значајно доприносе и ниско-емисиони стакла пуњени аргоном који код нас добијете уз сваки продат прозор.

ПВЦ профили играју кључну улогу у уштеди енергије и топлотне изолације. ПВЦ столарија у односу на алуминијумску или дрвену, има боље изолационе вредности нарочито у комбинацији са три слојним стаклом. ПВЦ прозори Троцал штеде и ваше време јер након уградње нећете имати потребу да се бавите њима због њихове трајности, отпорности на УВ зрачење, лаког и једноставног чишћења, као и због тога што ПВЦ није подложан ружу, опијености и штеточини напада.

Још од 2004. године ТРОЦАЛ у својој рецептури за висококвалитетне профиле користи искључиво "пријатељске" За-Ца стабилизаторе, избацујући на тај начин леад из свих производних процеса. Наши профили са знаком греенлине® већ данас испуњавају еколошке захтеве сутрашњице.

Пвц прозори и вратаТроцал нуде значајне трошковне предности у односу на дрво (квалитетно) који је скупље од 20-30% или алуминијум који је скупљи и до 60% у односу на ПВЦ. Поред првобитне уштеде прозори од ове материје могу трајати и до 50 година штедња за будуће трошкове је очигледна.

У нашој понуди можете наћи следеће профиле:

 

Троцал 70

троцал-нев

Троцал 70  - Пвц профил 5 комора 70мм ширине Ув = 1,3-0,95 В / м²К

Нудимо опцију са два стакла (24мм) и три стакла (36мм)
Подржава оков Винкхаус  ПРО Пилот (нижа класа) И АЦТИВ Пилот (последња генерација)
Боје: Бела
Имитација дрвета : Златни храст, Орах, Тамни храст

Троцал 76

За нискоенергетску изградњу потребна су интелигентна рјешења. ТРОЦАЛ 76.

Троцал 76 - Пвц профил 5 комора 76мм ширине Ув = 1.2-0.90 В / м²Ктроцал-76-ад-стандард-орахтроцал-76-ад-стандард-веисс

Подржава оков Винкхаус Ацтив пилот (последња генерација)
Нудимо опцију са два стакла (32мм) И три стакла (40мм)
Боје: Бела, Сива и Антрацит сива
Имитација дрвета : Златни ораст, Орах, Махагони, Тамни храст, Бор
Подржава једнострано фолирање
Ал клип : Алуминијумска навлака - могуће је фарба по каталогу фирме Рал

Троцал Престиге 88+

Савршена синтеза функционалности и дизајна.

Троцал престиге 88+ - Пвц профила 7 комора 88 мм ширине Ув = 0.95-0.80 В / м²К Нудимо опцију са три стакла (40мм) и (50мм) Подржава оков Винкхаус Ацтив пилот (последња генерација) Боје: Бела Имитација дрвета : Златни храст, Орах, Махагони, Тамни храст Подржава једнострано фолирање Ал клип: Алуминијумска навлака - могуће је фарба по каталогу фирме Рал
троцал-88-мд-стандард-веисстроцал-88-мд-алуцлип

пвц прозори Троцал

Dekorativni paneli za PVC i AL ulazna vrata