trakaste zavese

Trakaste zavese Novi Sad

Trakaste zavese su proizvod namenjen kako za stambene tako i za poslovne prostore. Ugao pod kojim se trake mogu podešavati, omogućava regulisanje svetlosti, koja se propušta u prstoriju . Trake imaju mogućnost okretanja oko svoje ose,  u zavisnosti od toga da li su trake delimično ili potpuno zatvorene.
Prednost trakastih zavesa je u tome sto imaju mehanizam lak za upravljanje i veliki izbor boja, platna i dezena koji se lako uklapaju u svaki prostor, i pruzaju modernu zamenu za klasične zavese.Jednostavnost i elegancija je ono što se vezuje za trakaste zavese, i prostorije u kojima se nalaze. Širine lamela trakastih zavesa pored standardnih 127mm radimo i sa trakama od 89mm čija je prednos manje zauzimanje prostora.
Platna za trakaste zavese su od materujala zasticene specijalnim premazom, antistaticka i ne gube boju, pogodna za lako odrzavanje – dovoljno je samo povremeno usisavanje ili prebrisati vlažnom krpom.

TRAKASTE ZAVESE SE LAKO ODRŽAVAJU

ŠIROK ASORTIMAN TRAKASTIH ZAVESA

TRAKASTE ZAVESE – CENA

Cena trakastih zavesa određuje platno koje odaberete, u cenu je uračunato merenje, kao i montaža.

Prema specifičnosti vaše prostorije možete odabrati pogodano upravljanje trakastih zavesa. One se lako prikupljaju u različitim pravcima, u zavisnosti od želje.

Odaberite vama odgovarajuću šemu: Upravljanje levo – desno / sakupljanje od centra / sakupljanje ka centru

trakaste zavese upravljanje

  • Zavesa dostupna u lamelama 89 mm i 127 mm
  • Lake za rukovanje i podesavanje propustanja svetlosti.
  • Mogućnost montaže trakaste zavese na zid i plafon